Nyheter

För ett par dagar sedan började vi arbeta med att hitta styrelsesuppleanter till D & D Hemtjänst i Halland AB. Den 28 april 2021 hade vi extra bolagsstämma där en ny kandidat valdes in till styrelsen. Vi är nu glada över att välkomna Olivia Colldin som ytterligare en ny styrelsemedlem. Madelen, Lena och Olivia har stor erfarenhet av styrelsearbete och kommer att vara en betydelsefulla resurser för vår styrelse.

Madelen Rossköld är civilekonom sedan 2012 och har en bred erfarenhet av ekonomifrågor. Hon har arbetat i både privata och offentliga organisationer, alltid med stort fokus på kund, resultat och samarbete. Madelen är även certifierad i ”Rätt fokus i styrelsearbetet” av StyrelseAkademien och har även styrelseuppdrag i andra bolag.
– Jag tror på D & D Hemtjänst i Halland AB och deras fantastiska möjlighet att lyckas, min civilekonomutbildning och den breda erfarenhet jag äger ger mig och D & D Hemtjänst i Halland AB en bra grund att stå på, säger Madelen Rossköld, styrelsesuppleant.

Lena Andersson har en högskoleexamen inom social omsorg och vidareutbildning inom ekonomi vid ekonomicentrum i Lund. Lena har tjänstgjort som biståndshandläggare, biträdande chef, brukar stödjare, anhörigstödjare och LSS-handläggare. År 2011 startade Lena assistansbolag, ALOIS assistans AB, där hon tjänstgjorde som verksamhetschef till och med 2019. Lena sålde sitt assistansbolag 2018 och arbetade kvar ett år som VD och verksamhetschef enligt överenskommelse vid försäljningen. 2014 blev Lena årets nyföretagare i nordvästra Skåne, 2015 var hon en av sju finalister i ”EY Entrepreneur Of The Year” i södra Sverige, 2016 och 2017 blev ALOIS assistans AB ett av Dagens Industri gasellföretag.
– Jag är 63 år men känner att jag har mycket mer energi och lust att fortsätta skapa och bidra med inom en närliggande bransch som jag har erfarenhet om. Jag tror väldigt mycket på D & D Hemtjänst i Halland och deras idéer, därav ser jag mig som en tillgång då jag även varit med om att starta upp företag i omsorgsbranschen och har lång erfarenhet av lagar och avtal som är aktuella, säger Lena Andersson, styrelsesuppleant.

Olivia Colldin har en kandidatexamen i beteendevetenskap med en vidareutbildning inom social och förvaltningsjuridik samt företagsekonomi. Olivia kommer närmast från en tjänst som biståndshandläggare inom socialförvaltningen, enhet myndighet äldreomsorg/LSS i Klippans kommun.
– Mina starka sidor är utåtriktad, social och har lätt för att kommunicera, läsa av och bemöta nya människor. Jag uppfattar mig även som ansvarstagande och duktig på att hantera stressade situationer. Min ambition är att hjälpa till inom de specifika områden jag är utbildat i och framförallt vara med denna intressanta resa som D & D Hemtjänst i Halland genomgår.

Tillsammans kommer D & D Hemtjänst i Halland AB att fortsätta det goda arbetet och ha en lyckad framtid som hemtjänstverksamhet!

Än en gång, varmt välkomna till D & D Hemtjänst i Halland AB! Nu ser vi fram emot ett framgångsrikt styrelsearbete tillsammans.

Lediga jobb