Telefon
035-100 666
E-postadress
d.d@hemtjanstihalland.com
Öppettider
Måndag-fredag: 07-17

Hushållsnära tjänster

Privattjänster
Vi erbjuder även en mängd andra tjänster som till exempel hemstädning, personlig omsorg, kläd- och textilvård, fönsterputsning och företagsstädning.

Hemstädning

D & D Hemtjänst i Halland kan ta hand om det mesta i ditt hem som t ex dammsugning, dammtorkning samt fuktmoppning av golv. Hembesöket är självklart kostnadsfritt. Kort därefter får du ett prisförslag och schema. Vid vårt första möte går vi tillsammans igenom vad du vill ha hjälp med. Du kanske vill att vi undviker vissa rum eller att vi tar hand om allt, inklusive tvätten och bäddning av sängen. Du bestämmer naturligtvis också hur ofta du vill ha vår hjälp. Vad du än väljer och i vilken omfattning vi hjälper dig, ser vi alltid till att du blir nöjd.

Rent, personligt och tryggt
Vi tar med oss städ produkter, dammsugare och mopputrustning. Vi står for allt, kunden behöver inte tänka på något av dessa! I ditt hem försöker vi också minimera användningen av kemikalier och idag används väldigt lite kemikalier vid hemstädning. Mötet med
D & D Hemtjänst i Halland kännetecknas av trygghet, förtroende och engagemang.

Personlig omsorg 

Personlig omsorg som en fysisk person behöver och som utförs i eller i nära anslutning till bostaden ger RUT-avdrag. Det kan vara hjälp med den personliga hygienen, på- och avklädning och liknande omsorg. Till arbetet räknas även hjälp att betala räkningar, högläsning samt enklare matlagning som sker i ringa omfattning och som är direkt kopplad till omsorgen. Omsorgen omfattar även utevistelse vid promenader och enklare ärenden som besök på vårdcentral, bank eller butik.

Kläd- och textilvård

Tvätt, strykning och vård av kläder och hemtextilier som utförs i bostaden räknas som RUT arbete. Även tvätt och strykning som är utfört i en gemensam tvättstuga i ett flerfamiljshus omfattas. Arbetet kan avse tvätt, strykning, lagning, uppläggning och skoputs. Att ta ner och sätta upp gardiner och gardinstänger i samband med tvätt eller textilvård i bostaden inryms också i begreppet. Även tvätt av avtagbar klädsel för en soffa eller fåtölj kan ses som ett RUT arbete under förutsättning att arbetet sker i bostaden.

Fönsterputsning

Fönsterputs kräver rätt redskap, rätt teknik och ibland också en del akrobatik. D & D Hemtjänst i Halland klarar utan problem höga höjder och stora ytor. Anlita oss gång får gång eller regelbundet enligt en rutin som vi lägger upp tillsammans. Tänk gärna på att vara ute i god tid när du bokar, särskilt under våren då det ar högtryck på fönsterputsning.

Skinande resultat med D & D Hemtjänst i Halland!

Företagsstädning

Vi hjälper er att hålla det välstädat på hela arbetsplatsen – alla dagar i veckan! Som företagskund hos oss så träffas vi och går igenom vilka tjänster ni är i behov av och vilket upplägg som passar ert företag bäst. Alla företag har såklart olika behov och när vi har skräddarsytt en lösning specifikt för ert företag så upprättar vi ett avtal.

Kontorsstädning

Att välkomnas av ett välstädat och rent kontor ger ett bra första intryck för era kunder och besökare. Att befinna sig i en ren och fräsch arbetsmiljö höjer dessutom välmående inte minst för era anställda. Vi hjälper er att hålla välstädat på hela arbetsplatsen. Som Företagskund träffas vi och går tillsammans igenom vilka tjänster ni är i behov av och vilket upplägg ni önskar. När vi har skräddarsytt en lösning för ert företagsbehov upprättas ett avtal.

Följande kan uppdraget innehålla:

  • Tömning av papperskorgar
  • Dammsugning av golv
  • Våttorkning av golv
  • Dammtorkning av åtkomliga ytor
  • Dammtorkning av åtkomliga fotlister
  • Damning av prydnadsföremål
  • Avfläkning av dörrar, dörrkarmar, skåp, ljusknappar mm
  • Beställning av städ produkter vid behov

Städning av trappor – Ditt trapphus är ditt ansikte utåt och vårt mål är att ge besökaren ett rent och fräscht intryck vid ankomst till ditt företag och inte minst för hyresfastigheten där trapphuset är en del av hemmet.

Ansvarsförsäkring

D & D Hemtjänst i Halland innehar ansvarsförsäkring för vår personal. Vi innehar ett försäkrings­skydd som omfattar produkt- och verksamhetsansvar. All personal ingår i tystnadsplikt för de uppdrag som utförs inom företaget. All vår personal är tryggt försäkrade genom Fora försäkringsbolag.

© hemtjanstihalland.com All rights reserved.
Powered by Webgiant.se