Telefon
035-100 666
E-postadress
d.d@hemtjanstihalland.com
Öppettider
Måndag-fredag: 07-17

Bemaningssjuksköterska

SÅ DU ÄR SJUKSKÖTERSKA – DU BEHÖVS!

Vi är ett bemanningsföretag för dig som sjuksköterska – vi har bred erfarenhet av sjuksköterskebemanning och förstår din yrkeskår. Utan er sjuksköterskor stannar vården upp, och ni är ovärderliga för helheten med ert engagemang, erfarenhet och kunskap.

VAD ÄR BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA?

En bemanningssjuksköterska jobbar på konsultbasis. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill arbeta – på heltid som konsult eller extra vid sidan av ditt fasta jobb. Söker du variation i arbetslivet är livet som bemanningssjuksköterska på D & D Hemtjänst i Halland det rätta valet för dig.

JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA?

Hör gärna av dig till en av våra nischade bemanningsansvariga om du är nyfiken på att jobba som bemanningssjuksköterska / hyrsjuksköterska och diskutera något av våra lediga jobb. Vi skräddarsyr ett uppdrag för dig som vill jobba som bemanningssjuksköterska inom D & D Hemtjänst i Halland sjuksköterskebemanning.

När du väljer att jobba som bemanning-sjuksköterska i vårt företag kan du välja när och hur mycket du vill jobba. Vi kan erbjuda mängder av uppdrag, oavsett om du vill jobba på heltid eller deltid. Tillsammans ser vi över vad som skulle passa dig bäst utifrån din egen livshorisont och kalender. Vi finns bara ett knapptryck bort.

WE CONNECT CARE.

© hemtjanstihalland.com All rights reserved.
Powered by Webgiant.se